Discover, Uncover, Recover

FELFEDEZÉS, FELTÁRÁS, FELÉPÜLÉS

Változás! A korábbi határidő mind a magyar, mind a nemzetközi pályázatban május 29-re módosult! Közönségszavazás június 1-től; eredményhirdetés: a magyar szavazásé június 7-én, a nemzetközi június 10-én.
 
Indul a 2022-es FotoFeXPO fotópályázat, május 29-ig várjuk a nevezéseket. 
 

2022-ben a közönségszavazás mellett a pályaműveket Peter Solness, többszörösen díjnyertes ausztrál fotós, művész, oktató és író bírálja el. Peter a fényfestés fényképezési módszerére specializálódott, amely magában foglalja a sötétben végzett munkát, hosszú expozíciós idővel, miközben megvilágítja a fényképezett tárgyat. A fényfestés ideális médium az idei témához. A folyamat, amelyben a fotósok sötétben dolgoznak, és nem tudják, mit találnak, amíg meg nem látják az elkészült fényképet, a sötétben élő emberek tapasztalatait tükrözi, mielőtt felfedeznék genotípusukat, feltárnák rejtett vasraktáraikat, és gyógyulni kezdenének.

Reméljük, hogy elfogadja a kihívást, hogy készítsen egy fényfestményt, amelyet beküldhet az idei FotoFeXPO-ra, de

minden fotót örömmel fogadunk, nem csak fényfestményt.

Kérjük, segítsen felhívni a figyelmet a hemokromatózisra azzal, hogy részt vesz fotópályázatunkon. Továbbítsa felhívásunkat ismerőseinek, barátainak, hogy minél többen részt tudjanak venni a pályázaton.

Kép készülhet olyasmiről, amit először fedez fel (például egy hobbiról, egy sportról, egy Ön számára új helyről), vagy valami olyan rejtett dologról, amit feltár (például késztetés valami megtevésére vagy létrehozására, egy történelmi tény, hamis személyazonosság, tévedés) vagy valami megsérült vagy elveszett, amit szeretne felújítani vagy helyreállítani (például fizikai környezet, elhagyott ingatlan, elveszett tárgy, régi barátság, jó egészség és jólét, magabiztosság, energia). Küldje el pályázatát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is, de ha szeretné, a központi versenyre mi is szívesen továbbítjuk az Ön pályázatát. Kérjük, mellékelje a képek rövid értelmezését néhány mondatban: mi szerepel a képen, hogyan kapcsolja Ön a képet a kiíráshoz, milyen gondolatai vannak ezzel kapcsolatban.

A nemzetközi nevezés 2022. május 29-én zárul. Június 1-én pedig indul a magyar közönségszavazás azon képek részvételével, melyeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre beküldtek. A háziverseny eredményhirdetését a Hemokromatózis Világhét (június 1-7) zárónapján tartjuk.

Ha a fényfestés teljesen új az Ön számára, nézze meg ezt a videót, hogy többet megtudjon. Ha tud egy keveset, és szeretne ihletet vagy ötleteket találni a fényfestéshez, nézze meg ezt a videót. Tudjon meg többet Peter Solnesről itt. Az angol nyelvű videók a technikát mutatják, a lényeg kiszűrhető belőlük angol tudás nélkül is. Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk!