Kedves Olvasónk!
 
Tisztelettel meghívjuk 2018. március 23-án 15:00 órakor tartandó közgyűlésünkre, melynek helyszíne a Kútvölgyi út 4. Klinikai Tömb földszinti előadóterme lesz.
A közgyűlés tervezett programja:
    • Működési és pénzügyi beszámoló a 2017-es évről, szavazással
    • Rövid ismertetés az EESZT-ről, az új egészségügyi informatikai rendszerről
    • Európai ernyőszervezetünk, az EFAPH közgyűlésén beszámoltunk a véradással kapcsolatos eredményről
    • Röviden:
        ◦ a Ritka Nap tapasztalatairól
        ◦ pályázati próbálkozásainkról, terveinkről
        ◦ az idei Hemokromatózis Világhétről,  világnapunkról
    • Kérdések, beszélgetés

Szeretettel várjuk Önt és meghívottait találkozónkon!


További híreink:
    • Novemberi gyűlésünkön a Budai Irgalmasrendi Kórház reumatológusai jelezték, hogy várják a hemokromatózisos betegeket szakrendelésükön. Azóta tisztáztuk, hogy ez nem csak a Kútvölgyi kórházban kezelt hemokromatózisosokra vonatkozik, hanem bárki az országból, akinek igazolt hemokromatózisa van, jelentkezhet náluk. Jelentkezzen be Dr. Fülöp Angéla reumatológus szakorvos rendelésére a 06 1 43 88 527 telefonszámon. Háziorvosi beutaló nem kell, az időpont foglalásakor jelezni kell, hogy hemokromatózisos betegről van szó, a jelszó "Kútvölgyi". Ha kérdése van, jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!
Mint visszajelzésekből tudjuk, nem egyszerű ezt a számot felhívni...
    • Megjelent honlapunkon az EFAPH közgyűléséről szóló rövid beszámoló
    • Már vannak, akiknek be kellett nyújtaniuk az éves adóbevallást.
Az 1%-ról május 22-ig lehet nyilatkozni, akkor is, ha az adóbevallás határideje korábbi volt. Kérjük, minden ismerősének küldje tovább kérésünket, hogy ajánlják fel 1%-ukat szervezetünk részére. Számunkra a működést biztosítja, legfőbb bevételünk ez. A felajánlás végezhető levélben és ügyfélkapun keresztül is. Adószámunk:
      18263972-1-43
      További részletek: http://www.hemokromatozis.hu/index.php/egyesuelet/1-adomanyozas
    • Február 24-én, szombaton van a Ritka Betegségek Világnapja. Idén Budapesten, a SOTE Tűzoltó utcai épületében lesz a központi rendezvény, de Pécsett is van egy Ritka Nap ugyanekkor, melyen szintén részt veszünk. Várunk mindenkit szeretettel, akár a standon segítőként, akár érdeklődő látogatóként. Mindkét helyszínen tudományos és szórakoztató programok lesznek párhuzamosan.

 

Várjuk a találkozást márciusban:

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete